Kategoriler

Şırnak Petrolspor rakibini yendi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 1’inci turda kendi evinde karşılaştığı Kurtalan Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol Spor rakibini 4-1’lik net skor ile yenerek bir üst tura çıktı.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine, TFF ve kulüp yetkilileri katıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), TFF 3. Lig ve TFF 2. Lig ekiplerinin yer aldığı 2. eleme turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu turda 64 takım mücadele edecek ve 32 ekip, bir üst tura yükselecek.

Çekilen kura çekiminde Şırnak Petrol Spor’un rakibi Etimesgut Belediyespor oldu. 8-9-10 Ekim tarihlerinde, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak olan maç saatinde deplasmanda rakibi ile karşılaşacak olan Şırnak ekibinin tek parolası bir üst tura yükselmek olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
104 Kez Görüntülendi.
Çağlı ailesinin mutlu günü
SPOR
68 Kez Görüntülendi.
Adnan Polat Spor tesisleri Nusaybin’de açıldı
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
İdil 80 işçi alacak
ŞIRNAK
153 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
233 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
239 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
260 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
281 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
194 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret