Kategoriler

Şırnak Petrolspor deplasmanda galip geldi

Şırnak Petrolspor, deplasmanda Iğdır Karaağaç Spor’u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligi 2025-2026 sezonu 1. Grup’ta mücadele eden Şırnak Petrolspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Iğdır Karaağaç Spor ile Iğdır Emek Semt Sahası’nda karşılaştı. Şırnak Petrolspor’a destek olmak için bir grup taraftar da takımı yalnız bırakmadı.

Karşılaşmanın 25. dakikasında ev sahibi takım oyuncusunun kendi kalesine attığı golle Şırnak Petrolspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 85. dakikada Iğdır Karaağaç Spor’dan Fatih Artan ve Şırnak Petrolspor’dan Ömer Yanık, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Maçın son dakikalarında üstünlüğünü artıran Şırnak Petrolspor, 89. dakikada Halil İbrahim Cenik ve 90+3. dakikada Mesut Yarar’ın golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
41 Kez Görüntülendi.
Şeyh Seyda Camii’nde Kadir Gecesi Coşkusu
BÖLGESEL
98 Kez Görüntülendi.
Sağnak yağış felç etti
ŞIRNAK
49 Kez Görüntülendi.
Uludere’de Sel ve heyelan
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
Musavat Dervişoğlu Şırnak’ta
ŞIRNAK
156 Kez Görüntülendi.
Dicle Nehri Kızıla büründü
EKONOMİ
204 Kez Görüntülendi.
Yem üretim tesisi hizmete girdi
BÖLGESEL
87 Kez Görüntülendi.
DEM parti’den Newroz çağrısı
ŞIRNAK
82 Kez Görüntülendi.
Hayırsever’den askıda meyve torbaları
ŞIRNAK
165 Kez Görüntülendi.
Silahlı Saldırı düzenleyen şüpheli yakalandı
EĞİTİM
82 Kez Görüntülendi.
Rektör Yarka Öğrencilerle iftarda bir araya geldi