Kategoriler

Cizre’de yapılan kutlamalara gölge düştü 1 kişi yaralandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şırnak’ta da Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesi ile birlikte binler sokaklara indi. Cizre’de 17 yaşındaki M.E.K. silahla yaralandı. Şırnak’ta H.T. havaya ateş attığı için gözaltına alındı.

Galatasaray, Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek şampiyon olması ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Şırnak’ta da binlerce taraftar sokaklara indi. Araçlarla uzun konvoylar oluşturan taraftalar şehir turu attı. Şırnak merkezde Zabıta karakolu önünde kurulan ses sistemi ile binlerce taraftar halay çekerek gönüllerince şampiyonluğu kutladı. Cizre ve Silopi ilçelerinde ellerin bayrak alan binlerce Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutladı.

Galatasaray, elde ettiği 25. Şampiyonlukla 5. Yıldızı takma hakkını kazanan ilk takım olurken Şırnak Merkez ve Cizre’de istenmeyen olaylar yaşandı.

ŞIRNAK’TA HAVAYA ATEŞ AÇILDI, CİZRE’DE 1 GENÇ MAGANDALARIN KURŞUNUN HEDEFİ OLDU

Şırnak Merkezde zabıta karakolu önünde kutlama yapan binlerce taraftarın arasında H.T. isimli bir vatandaş tabancasını çıkararak havaya 6-7 el ateş etti. Etraftan tepki toplayan H.T. olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

CİZRE’DE 17 YAŞINDAKİ GENÇ BAŞINDAN YARALANDI
Cizre’de kutlmalar sırasında magandalar tarafından havaya ateş açıldı. Şampiyonuğu kutlayanlar arasında bulunan 17 yaşındaki M.E.K. başına isabet eden kurşun ile yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. M.E.K. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EKONOMİ
37 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır karpuzu görücüye çıktı
EKONOMİ
89 Kez Görüntülendi.
Pestil yapımına başlandı
DÜNYA
318 Kez Görüntülendi.
Akraba arası çatışma 3 kişi öldü
SPOR
49 Kez Görüntülendi.
Rams Cizre Belediye Spor’dan 5 transfer
ŞIRNAK
103 Kez Görüntülendi.
İdil caddesinin ismine Sırrı Süreyya Önder ismi verildi
EKONOMİ
121 Kez Görüntülendi.
Ekonomi alanında bir dernek daha kuruldu
EĞİTİM
283 Kez Görüntülendi.
Yahya Nas Doçent’lik ünvanı aldı
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Vali Konkasör tesisinde incelemede bulundu
EĞİTİM
171 Kez Görüntülendi.
Milli Eğitim Müdürü öğrencilerin eğitim coşkusuna ortak oldu
ŞIRNAK
279 Kez Görüntülendi.
Bahçede kadın cesedi bulundu