Kategoriler

Cizre spor deplasmanda galip gelerek 3 'te 3 yaptı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalmak için çırpınan Buca spor evinde en önemli rakiplerinden Cizre spor'a öne geçtiği maçta 3-1 yenilerek kan kaybetti.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalmak için çırpınan Bucaspor evinde en önemli rakiplerinden Cizrespor'a öne geçtiği maçta 3-1 yenilerek kan kaybetti.
Maçın 28. dakikasında Emre ile gol perdesini açan ve devreyi 1-0 önde tamamlayan sarı-lacivertliler ikinci yarıda adeta dağıldı. Cizrespor'da 53'te Cemal tabelayı eşitlerken, 1 dakika sonra sahneye çıkan Semih konuk takımı öne geçirdi: 1-2. Mücadelenin 67. dakikasında ağları sarsan Burak, Cizrespor'u çok rahatlatırken, Bucaspor'un ise fişini çekti. Bu sonuçla 15 puanda kalan İzmir ekibi sonunculuktan kurtulamadı. Haftaya düşme hattında giren Cizrespor ise 23 puana yükselip ateş hattından maç fazlasıyla çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar maç sonunda oyuncular ve teknik ekibe sert tepki gösterdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
29 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
41 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
55 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
68 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
121 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
178 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
53 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
65 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
99 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı