Kategoriler

Cizre'de Galatasaray'ın şampiyonluk sevinci

Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenerek ligin bitimine 2 hafta kalan şampiyonluğunu ilan ederken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte Cizre Sokakları panayır alanına döndü.

Cizre ilçesinde Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusu yaşandı. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala tarihindeki 23. şampiyonluğunu elde etti. Maçın bitiş düdüğü ile cadde ve sokaklara çıkan taraftarlar şampiyonluk kutlaması yaptı.

Cizre'de Sanat Sokağı ve Sevgi Sokağında bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyon Galatasaray tezahüratları atarak, araçlarıyla caddelerde konvoy halinde tur attı. Araçlarıyla konvoy halinde şehir turu atan sarı-kırmızılı taraftarlar, meşale yakarak geç saatlere kadar şampiyonluğu kutladı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
27 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
40 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
51 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
64 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
108 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
153 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
64 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
96 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı