Kategoriler

Batman Petrol Spor Mesut Toros'la anlaşmaya vardı

Batman Petrolspor, sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Mustafa Reşit Akçay'ın yerine Mesut Toros'u teknik direktör olarak atadı. Toros ile bir yıllık anlaşma sağlandı. Toros daha önce Nazilli Belediyespor'u çalıştırmıştı.

Sağlık sorunları nedeniyle Batman Petrolspor'dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay'ın yerine Mesut Toros getirildi.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekibi Batman Petrolspor'da Temmuz ayında 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 64 yaşındaki teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı. Takımın yeni teknik direktörü Mesut Toros oldu. Batman'a gelen teknik adamla bir yıllık anlaşma sağlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mesut Toros ile bir yıllık anlaşmıştır. Anlaşmanın Mesut Toros'a ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

1997-1998 futbol sezonunda Batman Petrolspor forması giyen Toros, geçen sezon 2'nci Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'u kısa bir dönem çalıştırmıştı. Toros daha önce Fethiye, 24 Erzincanspor, Amedspor ve Karşıyaka futbol kulüplerini de çalıştırmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
38 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
67 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
122 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
32 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
48 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
51 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
76 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
56 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı
ŞIRNAK
220 Kez Görüntülendi.
Vatandaş Doğalgaz Faturalarına Tepkili: “Bu Rakamlar Kabul Edilemez”