Kategoriler

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, partisinin Siirt'teki toplantısına katıldı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Siirt'te düzenlediği toplantıda konuştu.

Perinçek, beraberinde bir süre önce Vatan Partisine katılan iş insanı Ethem Sancak ile katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, parti olarak tasarruf ve üretime önem verdiklerini anlattı.

Türkiye'nin geleceği için çok esaslı kadrolar yetiştirdiklerini belirten Perinçek, sorunların çözümü için uluslararası arenada da gerekli çalışmaları yaptıklarını aktardı.

Doğu Perinçek, şöyle devam etti: "Ethem arkadaşımızla önümüzdeki 2 ay içinde, kasım veya aralık ayında Suriye'ye gidiyoruz, Sayın Beşar Esad'ın davetlisi olarak. O Suriyeliler de bizim kardeşlerimiz. Araya dikenli teller çekilmiş, duvarlar yapılıyor. Yıkacağız o duvarları, o dikenli telleri kaldıracağız. Oradan tırlar gelsin, tırlar. Ticaret gelsin, ticaret gitsin. Burada üretilen mallar gitsin. Komşularımızla alışverişi tekrar canlandıracağız. Onun görüşmelerini yapacağız. Aynı zamanda terörü bitirmek, Suriye'de terörü bitirmek ve ülkelerimize huzur ve barışı getirmek, böylece üretim yapabileceğimiz koşulları sağlamak, ticaret yapacağımız barış, huzur koşullarını sağlamak. Bunu Suriye ile de görüşeceğiz. Dolayısıyla Vatan Partisi dış politika açısından da önümüzdeki dönemin çözümlerine hazır."

İş insanı Ethem Sancak da partilerinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, memleketi Siirt'ten destek beklediklerini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
91 Kez Görüntülendi.
Cizre’de 15 yaşındaki çocuğuna istismar eden faili tutuklandı
ŞIRNAK
159 Kez Görüntülendi.
Durakta silahlı saldırı 1 kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
99 Kez Görüntülendi.
Muhtarlık Ofisleri tamamlandı
ŞIRNAK
96 Kez Görüntülendi.
Gençlerle Mahalle Bekçileri arasında kavga
ŞIRNAK
92 Kez Görüntülendi.
KAYIP İLANI
ŞIRNAK
79 Kez Görüntülendi.
Mağara Köyü türizm kazandırılacak
SAĞLIK
194 Kez Görüntülendi.
AK Parti ilçe teşkilatından Hastaneye ziyaret
ŞIRNAK
260 Kez Görüntülendi.
Şığva ailesinin acı günü
SAĞLIK
441 Kez Görüntülendi.
Devlet Hastanesinde görev değişimi
ŞIRNAK
47 Kez Görüntülendi.
Ağaç katliamı için imza kampanyası