Kategoriler

Vali Mehmet Aktaş'a görkemli karşılama

Yeni Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara dönüşü geldiği Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanında Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Cizre Kaymakamı ve İdil Kaymakam Vekili Faik Arıcan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Jandarma İl Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, STK temsilcileri ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Şırnak Valiliği görevinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet AktaşAnkara dönüşü geldiği Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanı'nda kalabalık bir grup tarafından sevgi seliyle karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararına göre Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'nın İçişleri Bakanlığı emrinde Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirilmesi ile boşalan Emniyet Genel Müdürlüğü görevine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı. Aktaş'tan boşalan Şırnak Valiliğine, BayburtValisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Valiliğine ise Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim atandı. Yeni Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara dönüşü geldiği Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanında Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Cizre Kaymakamı ve İdil Kaymakam Vekili Faik Arıcan, İl Emniyet Müdürü Ömer UslusoyJandarma İl Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, STK temsilcileri ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Mehmet Aktaş, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşıp gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Aktaş ve beraberindeki kalabalık Şırnak'a gitmek üzere havalimanından ayrıldı. Şırnak'ta görev yaptığı süre boyunca hem terörle mücadele hem de huzur ve güvenliğin sağlanmasında öncü bir rol oynayarak devletin hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götüren Aktaş, Şırnak Valiliği makamında randevu usulü görüşmeyi ortadan kaldırarak Şırnaklı vatandaşlardan büyük takdir topladı. Spordan ekonomiye, huzur ve güvenliğe kadar halkın yararına olan bütün faaliyetlerle bire bir ilgilenerek görev yaptığı il ve ilçelerin de gelişmesine büyük bir katkı sunan Mehmet Aktaş, iki yıl boyunca üstün bir başarı ile yürütmekte olduğu Şırnak Valiliği görevinden Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Yorumlar

Ibrahim Tekmen 6 Yıl Önce

Yerel olayları bir objektif penceresinden kaleme alan sayın Lahdo Sağ’a teşekkür ederim. Okumaktan zevk aldım, sanki heyecanlı bir Yeşilçam filmi izliyordum. Yazılarını zevkle takib ediyorum.

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
78 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
116 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
121 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
262 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
235 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
55 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor
EĞİTİM
57 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürün’den LGS Mesajı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Vatandaş’tan Sorumluluk Örneği
ŞIRNAK
33 Kez Görüntülendi.
Güçlü Konak’ta Bilim Şenliği etkinliği