Kategoriler

Sırtköy Beldesinde oy verme işlemi başladı

Sırtköy Beldesinde DEM Parti Belediye başkan adayını belirlemek için delegeler sandık başına gidiyor. Oy kullanma işlemi Belde teşkilatında yapılacağı ifade edildi.

Sırtköy Belde Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için başvuranlar Fahrettin Akman, Abdullah Balica, Mehmet Akman, Mehmet Emin Akman, oldukları ifade edildi. Eş Başkan adaylığı için başvuran bayanların seçime girmeyeceği belirtilirken, belde de, halk arasında Halime İlçin, Ruken Akman bayanlar için temayül yoklaması yapılacağı belirtildi.

Dün İl Genel Meclis üyeliği içinde oy kullanılacağı ifade edilmişti. Bu gün alınan karar göre İl Genel Meclis üyeliği için oy kullanılmayacağı belirtildi. Delegeler oy kullanmak için belde teşkilatının bulunduğu alanda beklemeye başladığı belirtildi. 117 delegenin oy kullanacağı ifade edildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
37 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
63 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
114 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
31 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
48 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
51 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
56 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı
ŞIRNAK
220 Kez Görüntülendi.
Vatandaş Doğalgaz Faturalarına Tepkili: “Bu Rakamlar Kabul Edilemez”