Kategoriler

İdil'in İlk Belediye Başkan Aday adayı belli oldu

Ekrem Şimşek İdil Belediye Başkan Aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurdu.

 Sosyal medya hesabında Kömür işletme müdürlüğünden 17.07.2023 tarihinde emekli olduğunu ifade eden Şimşek şu açıklamalarda bulundu. " İdil'de dünyaya gelen biri olarak, ilçemizin bir çok sosyal gelişim dönemine şahit oldum. Futbol oynadım, toplumsal olaylar gördüm, okul okudum, memuriyet görevinde bulundum, Spor kulüp başkanlığını yaptım, burokrasi ile kurduğum ilişkiler sayesinde kişiliğim ve toplumsal sorunlara duyarlık bilincim geliştiğini düşünüyorum. Bu gelişim kapsamında ilçemize baktığın zaman bir çok mevcut sorunun olduğunu görebiliyorsunuz. Mevcut sorunların ilçemizi ne kadar geriletiğini, insanları gerdiğini, sosyal yaşam alanında ne kadar incittiğine şahit oluyorsunuz. Sorunların çözümünü gelişen kişiliğimde, kazandığım öz güvende gördüğümü sizinle paylaşsam abartmamış oluyorum. Halkın desteği ile çözülmeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyorum. Yeterki halk seçimde ceseratli davranmayı unutmasın, ne istediğini bilsin, isteğinde ısrar etsin... Kazandığım öz güvenimi halkın teveccühüne sunmak istedim. Halk kabul ettiği taktirde kazanımların fitilli ateşlenmiş oluyor. Toplumumuz kazanmış olur... Bu düşüncelerin kapsamında ilçemizin sorunları beni fazlasıyla rahatsız ettiğinden dolayı, memuriyet hayatından emekli olmaya ve İdil Belediye Başkan Adayı adayı olmaya karar verdim. Halka arz ederim, takdir halkımızındır.. " Dedi. 

Yorumlar

Abdülhalim Güngör 10 Ay Önce

Başarılar diliyorum başkan

İdilli 10 Ay Önce

....

Şükrü Külen İsviçre 10 Ay Önce

İste bu; güzelim memleketim İdil’e o yöreden ve o ropraktan yetişme Ekrem dostum yakışır, ilkin ona büyük başarılar diler ve gerçekten onu başkan görmek isterim, çünkü onun bu topraktan ve toplumdan anlayan biri olarak spora verdiği fekadarlıklarıyla da görmüş ve bunu her hal, duruşuyla icra etmiş, kanıtlamıştır! Azech memleketine yakışır biri olduğundan eminim, şimdi takdir vatanlarını seven İdil’lilerindir, İnşaAllah seçilir ve o koltukta sevdiģi milleti ve insanlarına hizmetini gösterir! B A Ş A R I L A R ! !

Erkan Şenol 10 Ay Önce

Gerçekten çok yerinde bı iş başkanım Allah yolunu açık etsin

Rıdvan 10 Ay Önce

Bir ilçeye ancak böyle bir kişilik ancak böyle sosyalist bir başkan lazım İdil’in daha iyi yerlere gelebilmesi için gerekli kişi aranan kandır. Büyük başkan

Daha Fazla Haber
SPOR
73 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Spor Şampiyon
EĞİTİM
422 Kez Görüntülendi.
Rektör Alkış'tan Sinop Üniversitesine ziyaret
ŞIRNAK
580 Kez Görüntülendi.
Yine aynı yerde trafik kazası çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
610 Kez Görüntülendi.
İdil'i Özlüyorum
ŞIRNAK
83 Kez Görüntülendi.
Cizre Kaymakamlığı temizlik çalışmalarına başladı
ŞIRNAK
199 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 61kişi gözaltına alındı
ŞIRNAK
261 Kez Görüntülendi.
Paskalya bayramı coşkuyla kutlandı
ŞIRNAK
111 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Atay Cizre'de incelemede bulundu
ŞIRNAK
163 Kez Görüntülendi.
Sel sularına kapılan Kadın ve çocuğu vatandaşlar kurtardı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
366 Kez Görüntülendi.
Paskalya Bayramı hazırlıkları devam ediyor