Kategoriler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İdil'de

Bakan Soylu, Şırnak'taki temasları kapsamında beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile helikopterle İdil ilçesine bağlı Güzelova köyünün Alataş mezrasına geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hakkari'nin Çukurcailçesindeki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sait Barış'ın ailesini İlçe merkezine bağlı Alataş mezrasında taziye ziyaretinde bulundu.
Bakan Soylu, Şırnak'taki temasları kapsamında beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile helikopterle İdil ilçesine bağlı Güzelova köyünün Alataş mezrasına geçti.
Köy okulu bahçesinde Şehit Barış'ın (26) ailesi ile görüşen Bakan Soylu, baba İbrahim Barış'a başsağlığı diledi, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim verdi.
Kur'an-ı Kerim ve duaların okundu.
Soylu, şehit Mehmet Sait Barış'ın burada, mücadelesini sürdüren arkadaşlarının hemen yanı başında olduğuna inandıklarını belirterek, "İnancımız, dinimiz de bize bunu emretmektedir. Biz hissedemeyiz ama bilesiniz ki; o diridir ve şu anda babasının kolundadır. O diridir ve şu anda ailesinin yanındadır. O diridir ve şu anda Allah, din, millet, birlik için mücadele eden arkadaşlarının yanı başındadır. Buna inanıyoruz." dedi.

Soylu konuşmasını damamladıktan sonra Şehidin annesiyle, kız kardeşiyle görüştü ve teselli etti. Görüşmeden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Ak Parti milletvekilli Rizgin Birlik, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve beraberindekiler  Alataştan ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 61kişi gözaltına alındı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Paskalya bayramı coşkuyla kutlandı
ŞIRNAK
13 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Atay Cizre'de incelemede bulundu
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Sel sularına kapılan Kadın ve çocuğu vatandaşlar kurtardı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
296 Kez Görüntülendi.
Paskalya Bayramı hazırlıkları devam ediyor
SAĞLIK
234 Kez Görüntülendi.
İdil'e 2 Uzman doktor kadrosu açıldı
EĞİTİM
212 Kez Görüntülendi.
Köyceğiz Ortaokulu bilim fuarı düzenledi
SPOR
355 Kez Görüntülendi.
Süryani takımı İdil Spor'la maç yapıyor
ŞIRNAK
288 Kez Görüntülendi.
Meydana gelen kazada İki kişi yaralandı
DÜNYA
145 Kez Görüntülendi.
Ankara Büyüy Elçiliği : Vizeleri kapatmadık yeni uygulama için bekliyoruz