Kategoriler

Güleç Yeniden Refah Partisi kurucu üyeliğinden istifa etti

Yeniden Refah Partisi Kurucu Üyesi Abdulselam Güleç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda partisinin kurucu üyelğinden istifa etiğini duyurdu.

Güleç yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. " Bu Akşamdan geçerli olmak üzere, Kurucusu olduğum yeniden refah partisi üyeliğinden ve kuruculuğundan gördüğüm lüzum üzerine İSTİFA ediyorum,ileriki bir tarihte Basına gerekli açıklamayı yapacağım. Saygılarımla "

Kulis bilgisine göre Abduselam Güleç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı çağrıya Yeniden Refah Partisinin karşı çıkması üzerine Güleç'in istifa kararı aldığı belirtiliyor.

Yorumlar

Emin Bulut 1 Yıl Önce

Çok yerinde bir karar Abdül selam Güleç i tebrik ediyoruz. Bu ülkede barış ve kardeşlik için atılan her adım insalık için atılmış bir adım olarak görüyoruz.

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
71 Kez Görüntülendi.
Kadın intihar edecekti ikna edildi
ŞIRNAK
36 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
43 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
56 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
74 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
137 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
208 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
53 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
66 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı