Kategoriler

Cinsel istismara uğrayan 89 yaşındaki kadın, ötanazi talep etti

Belçika’da yaşadığı bakımevinde cinsel istismara uğrayan 89 yaşındaki kadın, ötanazi talep etti ancak fail cezalandırıldıktan sonra ölmek istediğini söyledi.

Anvers kenti yakınındaki Lint kasabasında bulunan bir bakımevinde kalan kadın, Temmuz ayında 36 yaşındaki bir kişinin cinsel istismarına uğradı.

Olaydan hemen sonra yakalanarak tutuklanan zanlı hakkında açılan davanın ilk duruşması Anvers'teki mahkemede bugün yapıldı.

Yaşlı kadının avukatı, mahkemeden davanın hızlandırılmasını ve acilen sonuçlandırılmasını istedi.

Avukat Walter Damen, "Müvekkilim yaşadığı tecavüz olayından sonra psikolojik olarak çok acı çekmektedir. Olay gerçekten korkunç. Müvekkilim ötanazi talebinde bulundu. Son isteği failin en ağır şekilde cezalandırılması. Ötanazinin uygulanması için davanın sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi.

Yargı makamları, mağdur kadının davayı hızlandırma talebine olumlu yanıt verdi. Savcının daha önce uyuşturucu kullanma gibi suçlardan sabıkalı zanlı hakkındaki ceza talebini Çarşamba günü bildireceği açıklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
360 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
105 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
182 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
165 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
206 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
229 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”