Kategoriler

Beştaş "Terörist senin babandır" Ak Parti milletvekiline söyledi

HEDEP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan'ı savunmaya kalktığı konuşması sırasında kendisine yönelik ''terör seviciliği'' ifadesini kullanan AK Partili vekile ''Terörist senin babandır." dedi.

TBMM'deki oturumda PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan'ı savunmaya kalkan HEDEP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, kendisine yönelik "terör seviciliği" ifadesini kullanan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem'e "Terörist senin babandır" diyerek tepki gösterdi.

ADALET BAKANLIĞI'NA DİLEKÇE SUNDULAR

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen HEDEP'li vekiller, terör örgütü PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan'ı ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na dilekçe sunmuştu. Bu gelişmenin ardından HEDEP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, TBMM'deki oturumda Öcalan'ın ailesiyle görüştürülmesi gerektiğini söyledi.

ÖCALAN'I SAVUNMAYA KALKTI

Beştaş konuşmasında, "İmralı Adası bu ülkenin cezaevi değil mi? Ceza İnfaz Kanununa tabi değil mi? Ceza almış diye insanları ailesiyle, avukatlarıyla görüştürmemek hukuk devleti değilim, ben kabile devletiyim, ben çete yöntemleriyle bu ülkeyi yönetiyorum demektir. Eğer hukuka burada uyulmayacaksa, uyulmasını istemeyeceksek nerede isteyeceğiz?" dedi.

AK PARTİLİ VEKİL "TERÖR SEVİCİLİĞİ" İFADESİNİ KULLANDI

Bu sıralarda AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Beştaş'a yönelik "Terör seviciliği" ifadesini kullandı. Erdem'in ifadesi sonrası Meclis Genel Kurulu'nda tansiyon bir anda yükseldi.

"BİZE TERÖRİST DİYENLERİN ALNINI KARIŞLARIM"

Bunun üzerine Meral Danış Beştaş, Erdem'e dönerek, "Terörist senin babandır. Sensin! Bize terörist diyenlerin alnını karışlarım. Terörist sizsiniz! Kim 'Terörist' diyorsa onlar teröristtir. Oradan 'terörist' diyeceksiniz, biz dinleyeceğiz öyle mi? Dinleyeceksin kuzu kuzu. Terör sevici de kendileridir. Onlar seviyor terörü. Terör üzerinden beka devşiriyorsunuz." sözleriyle tepki gösterdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
243 Kez Görüntülendi.
Aileden günlerdir haber alınamıyor
EĞİTİM
200 Kez Görüntülendi.
Mahalle Büyüdü okul acil ihtiyaç haline geldi
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
Hüdapar’dan Çöp sorununa ilişkin açıklama
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
İdil’de sahipsiz köpekler iki koyunu telef etti
ŞIRNAK
143 Kez Görüntülendi.
Başarılı Tümör ameliyatı gerçekleşti
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Toplum destekli polis ekibi uyarı broşürleri dağıttı
DÜNYA
131 Kez Görüntülendi.
DEM Parti 9 Kişiyi ihraç etti
BÖLGESEL
81 Kez Görüntülendi.
Dem Parti heyeti İmralı’dan döndü
ŞIRNAK
175 Kez Görüntülendi.
Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı hayatını kaybetti