. Büyükgümüş’e, Teşkilat Başkan Yardımcıları Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Ensar Topçu ve Vahit Atalan eşlik etti.
Şırnak’a gelen Büyükgümüş ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti Şırnak İl Başkanlığını ziyaret etti. Kapıda çiçeklerle karşılanan Büyükgümüş, daha sonra il başkanlığındaki birimleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İl başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekerek Şırnak’ta yapılacak değerlendirmelerle ilgili bilgi verdi. Büyükgümüş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bugün Türkiye’nin 4 bir tarafından 81 ilimizde 973 ilçemizde yürüttüğümüz çalışmaların önemli bir seferberlik noktasındayız ve bugün Şırnak'ımızdayız. İnşallah burada hem partimizin danışma meclisine katılacak, ardından ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek AK Partimizin Şırnak'taki siyasi varlığının mücadelesini çalışmalarını değerlendireceğiz. Burada inşallah Şırnak'ta önümüzdeki dönem atacağımız adımları milletvekilimizle, belediye başkanımızla masaya yatırdığımız değerlendirmelerimiz olacak. AK Parti olarak Şırnak'ı gönülden seviyoruz. Şırnak'taki kardeşlerimizin huzuru, refahı, geleceği için büyük bir azimle ve kararlılıkla çalışmalarımızı yürütüyoruz.