Yeniden Refah Partisi İdil İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz’dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı
Yeniden Refah Partisi İdil İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bizlerin yetişmesinde ve sahip olduğumuz değerlerimizin kuşaktan kuşağa sağlıklı bir şekilde aktarılmasında büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kuran büyüklerimize duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlamaktayız.
Her insan için farklı anlamlar taşıyan yaşlılık, çok özel bir yaşam evresidir. Bu dönemde saygı ve itibar görme arzusu, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir süreçtir. Millet olarak değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir.
Toplumumuzda ‘bereket unsuru’ olarak gördüğümüz yaşlılarımızı sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerektiğini vurgulayarak, bizleri bugünlere ulaştıran tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, ömürlerinin her gününü sağlık, mutluluk ve huzurla geçirmelerini diliyorum.”