Kategoriler

Van’ın 2 İlçesi Hakkari,Siirt Şırnak’a bağlandı

Van’ın Erciş ve Muradiye ilçelerinin yanı sıra Siirt’in Eruh ve Pervari ilçeleri ile Hakkari ilinin tamamı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlandı.

Van’ın da aralarında bulunduğu birçok ilde petrol aramaları devam ederken, Van’ın iki ilçesi için yeni bir gelişme yaşandı. Alınan karar sonrası Van’ın Erciş ve Muradiye ilçelerinin yanı sıra Siirt’in Eruh ve Pervari ilçeleri ile Hakkari ilinin tamamı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlandı.

Van’ın Muradiye ilçesinde, Beşparmak Mahallesi'nde 2 bin 300 rakımlı dağın eteğinde petrol arama çalışmaları devam ediyor.

Jandarma ve güvenlik korucularının gece gündüz nöbet tuttuğu bölgede, 100 personel ve 30 iş makinesiyle petrol arama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan Hakkari ilinde ise, Herekol Dağı eteklerinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından petrol arama çalışmaları yapılıyor. Güvenlik güçlerinin desteğiyle bölgedeki petrol arama çalışmaları devam ediyor.

Van’ın da aralarında bulunduğu birçok ilde petrol arama çalışmaları sürerken, Erciş ve Muradiye ilçelerinin yanı sıra Siirt’in Eruh ve Pervari ilçeleri ile Hakkari ilinin tamamının, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlandığı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
39 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
49 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
55 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
81 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
105 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
72 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
51 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
64 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
95 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı