Kategoriler

Toplum Destekli Polis dolandırıcılara karşı mesaide

“Hırsızlar Evinizde Bayram Yapmasın”, “Bayramda Alabileceğiniz Güvenlik Tedbirleri” konulu  broşür dağıtılarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. 

İdil ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik birimi ekibi, dolandırıcılara karşı broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yaptı.

TDP birimi, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, pazar yerleri, çarşı esnafını ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dolandırıcılık, hırsızlık ve parada sahtecilik olaylarına karşı vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacı ile çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında vatandaşı “Bayram Süresince Hırsızlara ve Dolandırıcılara Karşı Duyarlı Olun”, “Kurbanlık Alışverişinde Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Dikkatli Olun / Alışveriş Sırasında Aldığınız Paranın Gerçek Olduğunu Kontrol Edin”, “Hırsızlık, Dolandırıcılık, 155 Polis İmdat”, “Sahte Para İle Birlikte Mücadele Edelim”, “Sahte Para İle Karşılaşıldığında Ne Yapılmalı”, “Hırsızlar Evinizde Bayram Yapmasın”, “Bayramda Alabileceğiniz Güvenlik Tedbirleri” konulu  broşür dağıtılarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Sel sularına kapılan Kadın ve çocuğu vatandaşlar kurtardı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
258 Kez Görüntülendi.
Paskalya Bayramı hazırlıkları devam ediyor
SAĞLIK
223 Kez Görüntülendi.
İdil'e 2 Uzman doktor kadrosu açıldı
EĞİTİM
204 Kez Görüntülendi.
Köyceğiz Ortaokulu bilim fuarı düzenledi
SPOR
347 Kez Görüntülendi.
Süryani takımı İdil Spor'la maç yapıyor
ŞIRNAK
281 Kez Görüntülendi.
Meydana gelen kazada İki kişi yaralandı
DÜNYA
140 Kez Görüntülendi.
Ankara Büyüy Elçiliği : Vizeleri kapatmadık yeni uygulama için bekliyoruz
ŞIRNAK
138 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta dolandırıcılık operasyonu 36 gözaltı
ŞIRNAK
260 Kez Görüntülendi.
Çaçe Şimşek vefat etti
ŞIRNAK
58 Kez Görüntülendi.
Batman'da 1 Mayıs Mitingi