Kategoriler

Tatar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile görüştü

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmede, Şırnak ve ilçelerinin enerji taleplerini iletti ve kırsal enerji altyapısının güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan TatarEnerjive Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek, Şırnak ve ilçelerinin enerji alanındaki taleplerini ve beklentilerini iletti.

Görüşmede, özellikle kırsal bölgelerde enerji altyapısının güçlendirilmesi, yeni enerji yatırımları ve şebeke iyileştirmeleri konuları ele alındı. Tatar ayrıca, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrol rezervlerinin Türkiye'nin enerji bağımsızlığına sağladığı katkıya dikkat çekerek, bölgede artan üretim ve hareketlilik doğrultusunda Şırnak Valiliği ve ilçe belediyeleri tarafından iletilen asfalt ve yol yapım taleplerini de Bakan Bayraktar'a sundu.

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Tatar, "Şırnak'ımızın gelişimi için yürütülen çalışmalara verdikleri destek ve yakın ilgileri dolayısıyla Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
125 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
201 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
211 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
231 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
259 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
180 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
266 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
254 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı