Kategoriler

Şırnak’ta yılın ilk karı yağdı

Beytüşşebap ilçesinde dün akşam başlayan sağanak yağış, gece yarısından sonra etkisini artırarak yerini kar yağışına bıraktı. İlçenin yüksek kesimleri, sabahın erken saatlerinde tamamen beyaza büründü.

Beytüşşebap’a bağlı Yeşilöz, Toptepe, Akarsu, Gökçe ve Mezra köyleri, güne kartpostallık kar manzarasıyla uyandı. Bazı bölgelerde kar kalınlığının yer yer arttığı belirtilirken, özellikle yüksek rakımlı noktalarda ulaşımda kısa süreli aksamalar yaşandı.

Gece boyunca devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için Beytüşşebap Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Özel İdare ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışma başlattı. Ekiplerin köy yollarında ulaşımın sağlanması için yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
66 Kez Görüntülendi.
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Yeni Barış Ödülü
ŞIRNAK
112 Kez Görüntülendi.
Trafik kazasında hayatını kaybetti
EĞİTİM
151 Kez Görüntülendi.
ŞISKED’de Yeni Dönem Başladı
ŞIRNAK
211 Kez Görüntülendi.
Evinde silahlı vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
58 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta trafik kazası 2 kişi yaralandı
ŞIRNAK
20 Kez Görüntülendi.
Spor Kulüplerine 11,5 Milyon Destek
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kayak merkezi kuruluyor
SİYASET
116 Kez Görüntülendi.
Kabinede 2 değişlik gerçekleşti
ŞIRNAK
128 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta kaç kişi boşandı
SAĞLIK
43 Kez Görüntülendi.
Sigara bırakma günü etkinliği