Kategoriler

Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu

Tokat’ta düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Şırnaklı sporcular Sefkan Sümen ve Adem Algül için Şırnak Valiliği tarafından tebrik mesajı yayımlandı.

Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, sporcuların elde ettiği başarının Şırnak adına gurur verici olduğu vurgulanarak, Adem Algül’ün 267 kilogramla kırdığı rekor ve Sefkan Sümen’in Türkiye şampiyonluğuna dikkat çekildi.

Paylaşımda ayrıca, sporcuların bu önemli başarıyla ili ulusal düzeyde en iyi şekilde temsil ettiği ifade edilerek, sporculara ve emeği geçen antrenörlere spor hayatlarında başarı dilekleri iletildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
79 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
128 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
131 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
175 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1248 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
137 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
96 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti