Kategoriler

Şırnak Türkiye Holanda maçını dev ekranda izledi

Şırnak Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranda EURO 2024 çeyrek final maçını Şırnaklı vatandaşlar büyük bir heyecan ile izledi. 90 dakika sonunda Türkiye’nin maçı 2-1 kaybetmesi Şırnaklılar büyük bir üzüntü ile alandan ayrıldı.

"Cumhuriyet Meydanı'nda Bizim Çocuklar için buluşuyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar, Hollanda-Türkiye maçını izledi.

Alanı dolduran taraftarlar, ellerinde Türk bayraklarıyla milli takıma alkış ve tezahüratlarla destekte bulundu. Büyük bir heyecan ile maçı izleyen vatandaşlar maçın 34’üncü dakikasında Samet Akaydın’ın golü ile büyük bir sevinç yaşadı. Maçın ikinci yarısında Hollanda'nın geri dönüş gollerini 70. dakikada De Vrij ve 76. dakikada Mert Müldür kendi kalesine atması ile maçı Türkiye 2-1 kaybetti. Büyük bir heyecan ile alanda toplanan vatandaşlar 90 dakika sonunda büyük bir üzüntü ile alandan ayrıldı.
Şırnak Valiliği tarafından düzenlenen etkinliğe, Şırnak Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkan Vekili Şemsettin Barış, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Cemal, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Azad 1 Yıl Önce

Her bijî Holland

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
398 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
113 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
197 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
179 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
218 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
231 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”