Kategoriler

Servis Minibüsü kaza yaptı 19 kişi yaralandı

Şırnak’ta özel eğitim merkezine ait servis minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 13’ü çocuk 19 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde D400 kara yolu üzerindeki Orman İşletme Müdürlüğü Kavşağı’nda meydana geldi. Cizre’den Şırnak’a öğrenci taşıyan 33 AFY 551 plakalı servis minibüsü, iddiaya göre yan yoldan ana yola kontrolsüz çıkan 61 AGZ 251 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs ve araçta bulunan 3 ila 14 yaş aralığındaki 13 çocuk ile 6 yetişkin yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, Şırnak hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle D400 kara yolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı. Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak ve Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Alpaslan, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
Servis Minibüsü kaza yaptı 19 kişi yaralandı
ŞIRNAK
79 Kez Görüntülendi.
Başhekim’in görevden alınmasına tepki
ŞIRNAK
21 Kez Görüntülendi.
Sılopi’de yerfıstığı hasadı yapıldı
ŞIRNAK
95 Kez Görüntülendi.
12 otobüs halkın hizmetine alındı
ŞIRNAK
45 Kez Görüntülendi.
Bakan Şırnak’ta
ŞIRNAK
87 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den Kentli köyüne ziyaret
EĞİTİM
101 Kez Görüntülendi.
21 ikiz aynı okulda eğitim görüyor
BÖLGESEL
408 Kez Görüntülendi.
Lastiğini değiştiren sürücü hayatını kaybetti
ŞIRNAK
112 Kez Görüntülendi.
Gabar dağındaki 7 katlı mağara ilgi çekiyor
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
95 Kez Görüntülendi.
İdil’in doğal miras alanı: Mesire alanına sahip çıkalım