Kategoriler

Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor

Şırnak için çok güzel bir doğal güzellik olduğunu belirten Kayaboyun Köyü Muhtarı Hakan Vural, şelaleyi ziyarete gelen vatandaşların çöplerini ortada bırakmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muhtar Vural, “Kayaboyun Şelalesi, eskiden yasaktı. Şimdi süreçten dolayı şükür huzurlu bir ortamımız oldu. Günlük 150 araç geliyor. Bu Şırnak’ımız için çok güzel bir doğal güzellik. Ama onlardan ricamız buraları kirletmesinler. Çöplerini atmasınlar sağa sola” dedi.
Hem, Şerefiye Şelalesi’nin koruma altına alınması hem de restorasyon için proje hazırladıklarını ve hazırlanan projenin Şırnak Valiliğine sunduklarını belirten Vural, “Projelerimiz var. Projelerimizi valiliğimize sunduk. Burayı daha da güzelleştireceğiz. Şırnak Gabar Dağı sadece petrol ile değil böyle güzellikler ile de anılacak. Buraya gelen vatandaşlarımız tabi ki çöp poşetleri ile birlikte gelsinler. Getirdikleri malzemeleri, yakın mesafede bulunan çöp konteynırlarının içerisine atsınlar. Şırnak Valiliğimiz buraya çöp konteynırlarını koyarlarsa daha iyi olur. Vatandaşlarımız zaten sağduyulu oldukları için buraları kirletmezler” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BÖLGESEL
81 Kez Görüntülendi.
Palmiye Ağacını ateşe verdiler
BÖLGESEL
36 Kez Görüntülendi.
Batman’da 42 Park açıldı
ŞIRNAK
65 Kez Görüntülendi.
Araç kaza yaptı 1 ölü 2 yaralı
SAĞLIK
48 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel, Özel Öğrenciyi Kucaklayarak Etkinliğe Katıldı
ŞIRNAK
117 Kez Görüntülendi.
Ahmet Erçil’in cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
İdil Özel Eğitim Anaokulu’ndan 3 Aralık Engelliler Günü’ne Anlamlı Program
ŞIRNAK
494 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
133 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
253 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
217 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi