Kategoriler

Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor

Şırnak için çok güzel bir doğal güzellik olduğunu belirten Kayaboyun Köyü Muhtarı Hakan Vural, şelaleyi ziyarete gelen vatandaşların çöplerini ortada bırakmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muhtar Vural, “Kayaboyun Şelalesi, eskiden yasaktı. Şimdi süreçten dolayı şükür huzurlu bir ortamımız oldu. Günlük 150 araç geliyor. Bu Şırnak’ımız için çok güzel bir doğal güzellik. Ama onlardan ricamız buraları kirletmesinler. Çöplerini atmasınlar sağa sola” dedi.
Hem, Şerefiye Şelalesi’nin koruma altına alınması hem de restorasyon için proje hazırladıklarını ve hazırlanan projenin Şırnak Valiliğine sunduklarını belirten Vural, “Projelerimiz var. Projelerimizi valiliğimize sunduk. Burayı daha da güzelleştireceğiz. Şırnak Gabar Dağı sadece petrol ile değil böyle güzellikler ile de anılacak. Buraya gelen vatandaşlarımız tabi ki çöp poşetleri ile birlikte gelsinler. Getirdikleri malzemeleri, yakın mesafede bulunan çöp konteynırlarının içerisine atsınlar. Şırnak Valiliğimiz buraya çöp konteynırlarını koyarlarsa daha iyi olur. Vatandaşlarımız zaten sağduyulu oldukları için buraları kirletmezler” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
127 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
39 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
190 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
206 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
244 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
173 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
252 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
124 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
246 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı