Kategoriler

Şeker Ustası İdil'e döndü şekerleme imalathanesini açtı

İdil’de Metin Efendi Şekerleme imalathanesi  açıldı.

Yıllardır Ankara’da şekerleme fabrikalarında şekerleme grubunda imalat ustası olarak çalışan Metin İnan, memleketi İdil’e dönerek, İdil’de  şekerleme imalathanesini kurdu. 

Metin Efendi Şekerleme imalathanede Lokum çelitlerini, Helva, Pekmez, Reçel, Tahin çeşitlerini üreteceğini ifade etti. Üretticiği ürünleri başta Şırnak ve çevre iller  olmak üzere toptan satacağını ifade eden işletme sahibi Metin İnan, hedefinin önce tutunmak olduğunu söyleyen İnan daha sonra Türkiye’de önemli bir marka haline gelmek olduğunu belirtti. 

Metin Efendi Şekerleme Alanya caddesi Evsen Apartmanı iş adresinde birinci katında ürün satışlarının yapılacağı dükkan, diğer kısmında imalathanenin olduğu bölüm olarak hizmete açıldı. 

Metin Efendi Şekerleme İmalathanesinin açılış törenine İdil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkası Nuri Aykan, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcı Uğur Şakar, ilçe esnafı ve STK temsilcileri katıldı.

Teşvik ve hibe danışmanlığı, İdil Danışmanlık tarafından yürütülmektedir

Yorumlar

M.i 2 Yıl Önce

Hayırlı olsun inşAllah

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
30 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kur’anı Kerimi Güzel okuma yarışması
ŞIRNAK
152 Kez Görüntülendi.
Kadın intihar edecekti ikna edildi
ŞIRNAK
125 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
44 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
57 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
79 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
146 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
227 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
79 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
56 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı