Kategoriler

PTT'de soygun tatbikatı

 PTT'de soygun tatbikatı gerçekleştirildi. İlçe merkezinde  olası bir banka veya PTT şubesi soygununa ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek amacıyla tatbikat gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen tatbikat, Aşağı Mahalle Hükümet Caddesinde Bulunan PTT Şubesine iki kişi, gişede görevli memurdan bir miktar para aldıktan sonra olay yerinden plakası belirlenemeyen otomobille kaçtı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil polis ekipleri, önceden belirlenen kavşaklarda önlem aldı. Bir kavşakta şüpheli araç durduruldu.

Polis, durdurulan araçtan inerek yaya kaçmaya çalışan temsili şüphelileri kısa süren kovalamacanın ardından suç aleti silah ve çaldıkları paralarla yakaladı.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta, polis ekiplerinin kısa sürede şüphelileri yakalaması, çevredeki vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
İdil Özel Eğitim Anaokulu’ndan 3 Aralık Engelliler Günü’ne Anlamlı Program
ŞIRNAK
412 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
115 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
205 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
182 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
222 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
232 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de