Kategoriler

Otopark inşaatında çalışmalar devam ediyor

Şırnak Belediyesi’nin şehirdeki park sorununu çözmek ve sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla başlattığı katlı otopark ve düğün salonu projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

2022 yılında yapımına başlanan ve Şırnak’ta bir ilk olma özelliği taşıyan çok katlı otoparkın ilk etabı geçtiğimiz yıl tamamlandı. 256 araç kapasiteli otoparkın yanı sıra, 400 kişilik modern bir düğün salonunu da içinde barındıracak olan yapının ikinci etabı için 2 Haziran’da ihale süreci başlatıldı.

Toplamda 6 bin 625 metrekarelik inşaat alanına sahip proje, sadece otopark değil, aynı zamanda kentte sosyal etkinliklerin merkezi olmayı da hedefliyor. Betonarme olarak inşa edilen yapının, 2026 yılı içerisinde tamamlanarak halkın kullanımına açılması planlanıyor.

Proje tamamlandığında hem şehir merkezinde yaşanan park sorunu önemli ölçüde hafifleyecek hem de vatandaşlar için yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırılmış olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
146 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
183 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1256 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
229 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti