Kategoriler

Melek Ayhan Kayıp

Mardin'de 3 Ocak'ta kaybolan 17 yaşındaki Melek Ayhan için ailesi yardım bekliyor.

MARDİN'de 3 Ocak'ta evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Melek Ayhan'ın (17) hayatından endişe ettiğini söyleyen annesi Nazmiye Ayhan, "Kimse ne içtiğini ne yediğini bilmiyor. Allah rızası için çık gel. El bebek gül bebek büyüttük seni. Bari bir haber gönder, bileyim sağsın, bir şey demem" dedi.

Artuklu ilçesinde ailesiyle yaşayan Melek Ayhan, 3 Ocak'ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Ailesi kendi imkanlarıyla kızlarına ulaşamayınca, durumu polise bildirdi. Ekiplerin arama çalışması sürüyor. Anne Nazmiye Ayhan, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, şüphelendikleri kimsenin olmadığını, kızının kendi rızayla mı yoksa zorla mı götürüldüğünü de bilmediklerini söyledi. Ayhan, kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Melek'in cumartesi gününden itibaren kayıp olduğunu belirten Nazmiye Ayhan, "Emniyete, çocuk şubeye, savcılığa, her yere gittim ama hala bir haber alamadım. Günlerdir kızımdan haber alamıyorum, perişanım. Kızımı getirin bana. Gösterin, bileyim iyidir, haklarında dava açmam. Cumartesi günü sabah evden çıktık. Kız kardeşinin kolu kırık olduğu için 'Yanında kalıp ona bakacağım' dedi. Saat 12.00 gibiydi eve döndük ama kızım yoktu. Evden de hiçbir şey götürmemiş, ne çanta, ne elbise, ne para hiçbir şey götürmemiş. Markete mi gitmiş, nereye çıkmış bilmiyorum, kendisi mi yoksa zorla mı götürülmüş bilmiyoruz. Eğer ki, ben bir gün dışarıda kaldım, eve dönsem annem babam kızacak diyorsa ben hiç kızmam. Yeter ki eve gelsin, dönsün, bileyim sağdır. Başka da hiç bir şey istemiyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
27 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
46 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
57 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Şırnak’tan Almanya’ya direk Uçuşlar başladı
ŞIRNAK
21 Kez Görüntülendi.
Silopi Cizre karayolunda çökme oldu
DÜNYA
59 Kez Görüntülendi.
ABD İsrail Saldırısında İran Genelkurmay Başkanı hayatını kaybetti
EĞİTİM
59 Kez Görüntülendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Nas’tan İdil’e Ziyaret
DÜNYA
104 Kez Görüntülendi.
ABD İsrail Saldırısında İran lideri Ayatullah Ali Hamaneyi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
116 Kez Görüntülendi.
Irak sınırında donmuş halde 4 cesed bulundu