Kategoriler

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Mardin’de yanık ünitesi açıldı

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yanık ünitesi hizmete açıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mardin'de ilk kez kurulan yanık ünitesinde ciddi yanık vakalarına hızlı ve etkili müdahale imkanı sunulacak.

Ünite sayesinde, hastaların il dışına sevk edilme oranının azaltılması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yeşil, yanık ünitesini hastaneleri bünyesinde Mardin'e kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

"Yanık sadece bir deri hastalığı olmayıp aslında bütün bir organizmayı etkileyen bir travmadır." diyen Yeşil, açılan ünite sayesinde bundan sonraki vakalarda il dışı sevkleri azaltmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yeşil, şunları kaydetti: 

"Yanık ünitemiz her biri tek kişilik olmak üzere 5 yataklı, içinde pansuman odalarının, hidroterapi ve yıkama küvetlerinin bulunduğu alanlar olarak hizmete açılmış bulunmaktadır. Memleketimize hayırlı olsun."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
146 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
183 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1256 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
229 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti