Kategoriler

İdil’de uyuşturucu operasyonu bir kişi tutuklandı

Yukarı mahallede yapılan operasyonda 232 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 3000(üç bin) Amerikan doları değerindeki 30 adet 100’lük sahte bankot ele geçirilerek olayın şüphelileri A.K, Ş.K. Ve E.F İsimli Şahıslar gözaltına alındı.

İlçe merkezi Yukarı mahallede yapılan operasyonda 232 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 3000(üç bin) Amerikan doları değerindeki 30 adet 100’lük sahte bankot ele geçirilerek olayın şüphelileri A.K, Ş.K. Ve E.F İsimli Şahıslar gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak uyuştucu ve uyarıcı madde imalatı ticareti ve parada sahtecilik suçları kapsamında  başlatılan opersyonda 3 kişi gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslar idil ilçe Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.  Adı Geçen şüphelilerden Ş.K Ve E.F İsimli Şahıslar adlı makamlarca serbest bırakılmış. A.K İsimli şahıs tutuklanıp cezaevine gönderildi.

idil Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı." Bu Ve Benzeri suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden şüpheli şahıslar ile bu suçları işlemek suretiyle haksız kazanç sağlayan suç örgütleri niteliğndeki gruplar ve bu tür suçlara iştirak eden şüpheli şahıslar ile müdürlüğümüzce en etkili şekilde ve kararlılıkta mücadeleye devam edilecektir. "dedi.

Yorumlar

İfşa 5 Yıl Önce

O alçakların isimlerini gerekiyorsa yüzlercesini ifşa edin, ne demek E.Ş ,M.K

Daha Fazla Haber
SPOR
55 Kez Görüntülendi.
İdil Spor BAL Ligine veda etti
SPOR
211 Kez Görüntülendi.
Belediye Eş Başkanı Kayır'dan Öz İdil Spora Destek
ŞIRNAK
102 Kez Görüntülendi.
Alakamışta 60 dönüm arazi yandı
SPOR
250 Kez Görüntülendi.
Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
201 Kez Görüntülendi.
Sulak yoluna asfalt çalışması başladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
87 Kez Görüntülendi.
Kaymakam pedal çevirdi
ŞIRNAK
158 Kez Görüntülendi.
Nisan Ayında 51.942 Yolcu uçurdu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
534 Kez Görüntülendi.
Salih Dolany vefat etti
BÖLGESEL
321 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Sirik otu tezgahta satışa sunuldu