Kategoriler

İdil’de Avukatlara Mesleki gelişim eğitimi verildi

İdil’de Tapu Davalarına Yönelik Hukuki Eğitim

Şırnak Barosu ile Türkiye Barolar Birliği (TBB) iş birliğinde, İdil’de “Tapu İptal ve Tescil Davaları” konulu bir eğitim programı düzenlendi.

İdil Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, hukuk alanında uzman isimlerden Prof. Dr. Ömer Bağcı, katılımcı avukat ve hukukçulara tapu davalarına ilişkin kapsamlı bilgiler sundu.

Programa Şırnak genelinden çok sayıda avukat katıldı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren katılımcılar, bu tür eğitimlerin mesleki bilgi birikimini artırdığına dikkat çekti.

Şırnak Barosu, eğitime katkı sunan meslektaşlarına teşekkür ederken, salon desteği için İdil Belediyesine de ayrıca teşekkür etti. Baro yetkilileri, benzer eğitim programlarının ilerleyen dönemlerde de süreceğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
Milletvekili Tatar’dan Kaymakam Adıgüzel’e ziyaret
ŞIRNAK
2 Kez Görüntülendi.
Tandır Ekmeği satarak geçimini sağlıyor
SİYASET
48 Kez Görüntülendi.
PKK Fesih kararını duyurdu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
177 Kez Görüntülendi.
Ğızale Bulut vefat etti
ŞIRNAK
120 Kez Görüntülendi.
İdil’de Avukatlara Mesleki gelişim eğitimi verildi
ŞIRNAK
504 Kez Görüntülendi.
İbrahim Dimen hayatını kaybetti
BÖLGESEL
60 Kez Görüntülendi.
Eruh Belediyesinden Bahçe ekimi yasağı
BÖLGESEL
64 Kez Görüntülendi.
Çilek Hasadı başladı
DÜNYA
87 Kez Görüntülendi.
Kartal: PKK’nin feshi bölgenin kaderini değiştirebilir
SAĞLIK
207 Kez Görüntülendi.
Şırnak İl Sağlık Müdürlüğüne Müdür dayanmıyor