Kategoriler

İdil'li Kaymakam Ardanuç'ta göreve başladı

İdil Nufüsuna kayıtlı İmran Demirel Artvin ili Ardanuç ilçesine atanarak Kaymakamlık görevine başladı. İmran Demirel İdil'in ilk İdil nufüsüna kayıtlı Kaymakamı olması ile dikkat çekiyor. 

İmran DEMİREL

Göreve Başlama Tarihi: 05.05.2024

ÖZGEÇMİŞİ

Kaymakam İmran DEMİREL Şırnak’ın İdil ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şırnak’ta tamamladı. Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Bir müddet Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. 

   İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2023 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Akabinde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası Hatay ilinde koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. Sakarya İlinde Teftiş Stajını tamamlayan Kaymakam İmran Demirel İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli Olur’u ile Ardanuç ilçesinde kaymakamlık görevine 05.05.2024 tarihi itibari ile başlamıştır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
108 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
163 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
177 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
55 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
37 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
287 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
304 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti