Kategoriler

İdil İkinci bankanın açılmasını istiyor

77 Bin Nüfuslu İdil'de Bankacılık Sorunu! Vatandaşların Banka Şubesi Talebi Var

İdil’de yaşayan 77 bin vatandaş, tek banka şubesiyle yetinemiyor! İdilli vatandaşların, başka banka şubelerinin açılması için acil talepleri var.

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan vatandaşlar, bankacılık işlemlerinde büyük zorluklar yaşıyor. İlçede sadece bir banka şubesi bulunması, halkın finansal ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalıyor. Özellikle nüfusun 77 bini geçtiği düşünüldüğünde, mevcut bankacılık hizmetlerinin yetersizliği daha da belirgin hale geliyor. İdil’deki bu banka sorunu, vatandaşları çevre il ve ilçelere gitmek zorunda bırakıyor.

Tek Banka, Yetersiz Hizmet

İdil ilçesinde, 2023 yılı itibariyle nüfus 77 bin 159’a ulaştı. Ancak ilçede sadece Ziraat Bankası’nın şubesi bulunuyor. Bu durum, bankacılık hizmetlerinde büyük aksaklıklara neden oluyor. Ziraat Bankası’nın tek şube olması, özellikle yoğun dönemlerde vatandaşların işlemlerini zamanında yapamamasına yol açıyor. Sıra beklemek, uzun mesafeler kat etmek İdil halkının günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
18 Kez Görüntülendi.
Babalar gününde mezarlığa anlamlı ziyaret
DÜNYA
9 Kez Görüntülendi.
İran, İstihbarat başkanını öldüğünü doğruladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
121 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
121 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
163 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
159 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
324 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
275 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
71 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor