Kategoriler

Elektrik panoları hayatı olumsuz etkiliyor

Cizre başta olmak üzere Şırnak Merkez ve diğer ilçelerde DEDAŞ tarafından gelişi güzel bir şekilde cadde ve sokaklara yerleştirilen elektrik panoları ve elektrik direkleri ulaşımda büyük sorunlara neden oluyor.

Cizre, Şırnak, Silopi, İdil, Beytüşşebap, Uludere ve Güçlükonak elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarında DEDAŞ ekipleri tarafından cadde ve sokaklara yerleştirilen elektrik panoları ve aydınlatma direkleri ulaşımda büyük sorunlar teşkil ederken en fazla sorunu da engelli vatandaşlar yaşıyor.

Elektrik panoları ve Aydınlatma direklerinin engelli bireylerin hayatını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Cizre Engelliler Derneği Başkanı Necmettin Özen,Şırnak İl Merkezi ve İlçelerindeki Elektrik Pano ve Direklerinin Oluşturduğu Sorun ve Çözüm Önerileri konusunda DEDAŞ Yetkililerine çağrıda bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
46 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
57 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
71 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
23 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
25 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
279 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
292 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
92 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti