Kategoriler

Ekmeğe zam pide kaç lira oşdu

Fırıncılar Ekmeğe zam yaptı, vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Ekmeğin en çok tüketilen temel gıda olduğunu ifade ederken ekmeğe yapılan zamı çok bulduklarını söylediler.

İDİL’DE EKMEK ZAMMI HALKI İSYAN ETTİRDİ!

 İdil ilçesinde ekmeğe gelen fahiş zam, halkı çileden çıkardı! Daha önce 15 TL olan pide ekmeği, 20 TL’ye yükseldi. Zaten geçim sıkıntısıyla boğuşan vatandaşlar, bu zam karşısında isyan etti. Özellikle kalabalık aileler, günlük 20 ekmek tüketmek zorunda olduklarını belirterek, “Bu zam bizi açlığa mahkûm etmekten başka bir şey değil!” diyerek yetkililere seslendi.

Halk Perişan, Yetkililer Sessiz!

İdil halkı, ekmek zammının geri alınması için yetkililere çağrıda bulunarak, “Bu zamları derhal geri çekin! Yoksulluk içinde kıvranırken ekmeğimizi bile alamaz hale geldik” dedi. Yetkililerden henüz bir açıklama gelmemesi, tepkileri daha da artırdı.

Gıda fiyatlarının sürekli artması, özellikle dar gelirli aileleri vuruyor. Günlük 20 ekmek tüketen aileler, ay sonunda sadece ekmeğe binlerce lira vermek zorunda kalacak. “Çocuklarımızı nasıl doyuracağız?” diye feryat eden vatandaşlar, yetkililere acil önlem alınması için çağrıda bulundu.

Yorumlar

Cuneyt oduncu 12 Ay Önce

Ülkede pahallilik cok var

Daha Fazla Haber
SPOR
36 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
109 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
30 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
48 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
51 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
56 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı
ŞIRNAK
219 Kez Görüntülendi.
Vatandaş Doğalgaz Faturalarına Tepkili: “Bu Rakamlar Kabul Edilemez”