Kategoriler

Doğan bir bebek arazide bulundu

Şırnak’ın Silopi ilçesinde kırsalda bir arazide poşet içerisinde yeni doğmuş bir kız bebeğin cesedi bulundu.

Olay, Silopi ilçesi Yenişehir Mahallesi Esenli köyü yolu üzerindeki bir arazide meydana geldi. Bir çoban, koyunlarını otlattığı sırada bir köpeğin ağzında bir şeylerle uğraştığını fark etti.

Durumu yakından inceleyen çoban, bir bebek cesedi olabileceğinden şüphelenerek çevredeki insanlardan yardım istedi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk incelemelerde, poşet içinde bulunan bebeğin 3-4 günlük bir kız çocuğu olduğu tespit edildi. Bebeğin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsiye gönderilirken, Silopi Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri, bebeğin kim ya da kimler tarafından bölgeye bırakıldığını tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
28 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
40 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
66 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
115 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
161 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
64 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı