Kategoriler

Dicle Nehri kenarında atıl araziye bölgenin en büyük mesire alanı yapılacak

 Cizre ilçesinde atıl durumda olan 60 dönümlük araziye bölgenin en büyük mesire alanı Dicle Nehri kenarına yapılacak.

Cizre'nin Dirsekli Mahallesi'nde bulunan daha önce nehir yatağı olan 60 dönümlük alan düzenlenerek bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına dönüştürülecek.

Atıl durumda olan nehir yatağı 60 dönümlük arazinin mesire alanındaki çalışmalar tamamlandığında, içerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolu, kamelyalar, çocuk oyun alanları, spor aletleri grubu, yeşil alanlar, mescit ve lavabo, otopark, barbekü mangal yerleri, voleybol ve basketbol sahaları, kumlu tenis sahası, sahil yolu oturma bandı, peyzaj ve ağaçlandırma ile bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına sahip olacak.

İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, mesire alanında incelemelerde bulundu. Devletin imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiklerini belirten Kaymakam Demir, "Bölgemizin en büyük mesire alanının yüklenici firmaya yer teslimini bugün itibari ile yapmış bulunmaktayız. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 60 dönümlük bir alanda Dicle Nehri'nin kenarında vatandaşlarımız, ailesi ile birlikte güzel zaman geçireceği müthiş bir mekan olacak ve bulunduğumuz yörede de bu anlamda tek olacak" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
22 Kez Görüntülendi.
Dere yatağında Erkek Cesedi bulundu
EĞİTİM
40 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
51 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
62 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
103 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
142 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
64 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
96 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı