Kategoriler

Değer ailesi Cizre ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden H. Kadri ve eşi Şükran Değer, bugün memleketleri Şırnak'ın Cizre ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Antakya ilçesinde ikamet eden H. Kadri Değer, oturdukları binanın çökmesi sonucu eşi Şükran ve Kızı Meryem ile birlikte enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin yaptığı yoğun çalışmalar sonucu iki gün önce Değer ailesinden Meryem Değer'in cansız bedeni çıkarıldı. Meryem Değer'in cenazesi dün gözyaşları arasında defnedilmişti.

Bina enkazında H. Kadri ve Şükran Değer çiftini kurtarmak için hummalı bir çalışma yapan arama kurtarma ekipleri, karı kocanın cansız bedenlerini de enkazın altından çıkardı. Yakınları tarafından cenazeleri teslim alınan çift, Şırnak'ın Cizre ilçesi Nuh Nebi Camiinde kılınan cenaze namazına müteakiben binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle Asri Mezarlığında dualar eşliğinde defnedildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
108 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
152 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
177 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
55 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
37 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
287 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
304 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti