Kategoriler

Cizre'li Ramazan 2025'i buz gibi suda karşıladı

Cizre'nin tanıtım elçisi ve Tek Yolcu lakaplı Ramazan Değer, 2025 yılını iki arkadaşı ile birlikte buz gibi suda karşıladı.

Yaptığı etkinlik ve katıldığı her yarışmada Cizre'yi tanıtmak ve Cizre'ye dikkat çekmek için her türlü çaba ve gayreti gösteren Cizreli Sporcu Ramazan Değer bir ilk daha imza atarak “Sarayburnu Fatihleri” olarak bilinen iki arkadaşı ile birlikte 2025 yılını buz gibi suda karşıladı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaz kış demeden denize giren ve “Sarayburnu Fatihleri” lakabı verilen Ramazan Değer, Yüksel Sönmez ve Zihni Ademoğlu ilerleyen yaşlarına rağmen pozitif yaşamlarından taviz vermiyorlar. “Sarayburnu Fatihleri” 2025 yılını İstanbul buz gibi deniz suyuna girerek karşıladı.

Yeni yılı denizin buz gibi suyunda karşılayan Ramazan Değer, “2024’ün son akşamı. ‘Sarayburnu Fatihleri’ olarak buradayız. Yüzmeye geldik. Dünyada barış ve kardeşlik istiyoruz. 2025 yılında insanların ölmesini istemiyoruz. Dünya güzel bir dünya olsun. Alışkanı olmayan insanların bu soğuk havalarda girmelerini istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
44 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
43 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
18 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
25 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
279 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
291 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
92 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti