Kategoriler

Cizre'de tarihi Ulu Camii 2 yıl aradan sonra ibadete açıldı

Cizre ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Ulu Cami 2 yıl aradan sonra deprem şehitleri için Mevlit-i Şerif'in okunması ile ibadete açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden "Deprem Şehitleri" için Cizre ilçesinde tarihi Ulu Cami'de Mevlit-i Şerif okutuldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkili olan depremde hayatını kaybedenler için Dağkapı Mahallesi'nde bulunan Tarihi Ulu Camide Cuma namazı öncesi Mevlit-i Şerif okundu, depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Bitlis Bölge Müdürlüğü tarafından iki yıl önce restorasyon çalışmaları yapılan tarihi Ulu Cami deprem şehitleri için okunan Mevlit-i Şerif ve kılınan cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
85 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
120 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
119 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
43 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
32 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
284 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
300 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti