Kategoriler

Çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Pendik'te bir evde çıkan yangında 2 yaşındaki Özden Sepetçi, 5 yaşındaki Zülfikar Sepetçi, 9 yaşındaki Cennet Çelikkol hayatını kaybetti, 11 yaşındaki Muhammet Ali Çelikkol ise ağır yaralandı.

Anne Selvi Sepetçi'nin kızı Ela Nur'u hastaneye götürdüğü bu sırada da evde yangın çıktığı belirtildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yangın nedeniyle X hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Yerlikaya, "Bu sabah Pendik’te bir evde meydana gelen yangın yüreğimizi yaktı. Yangından etkilenen 3 yavrumuz tedavi gördükleri hastanede maalesef hayatını kaybetti. Bir yavrumuzun tedavisi devam ediyor. Bu acı hadisede hayatını kaybeden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavisi devam eden yavrumuza Rabbim acil şifalar versin. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
697 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
45 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
91 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
43 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Nas Basınla bir araya geldi
BÖLGESEL
66 Kez Görüntülendi.
Tankerin arkasına tutnan çocuk tehlike saçtı
ŞIRNAK
61 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İdil’in Yılkı Atlarına bakın hele !
ŞIRNAK
63 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta bal üreticisine Paris’ten ödül
ŞIRNAK
69 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 117 kişiye gözaltı