Kategoriler

Cemil Yaman “ Şırnak halkı sıcak ve Misafirperver”

İdil Haber AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman ile Röportaj gerçekleştirdi.

Görevi gereği sık sık bölgeyi ziyaret eden ve Şırnak’ı yakından tanıyan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, bölgede yürüttüğü çalışmalar ve halkla kurduğu sıcak iletişimle dikkat çekiyor. Biz de İdil Haber olarak kendisiyle kısa bir sohbet gerçekleştirdik ve Şırnak’a dair izlenimlerini sorduk. Röportajda samimi ve içten bir yaklaşımla Şırnak’a olan ilgisini bizlerle paylaştı.

İdil Haber: Sayın Yaman, medya tarafından sık sık gündeme gelen Şırnak hakkında genel izleniminizi öğrenmek isteriz. Sizce Şırnak nasıl bir şehir?

Cemil Yaman: Şırnak halkı gerçekten çok samimi, sıcak ve misafirperver. İnsanlarla iletişimleri oldukça güçlü ve güven verici. Siyasi teşkilatları yöneten isimler de bu özellikleri yansıtıyor. Bu nedenle Şırnak benim için çok özel bir yer.

İdil Haber: Bölgeye sık sık geldiğinizi biliyoruz. Şırnak’la bu kadar yakın olmanızın nedeni nedir?

Cemil Yaman: Evet, görevim gereği sık sık Şırnak’ı ziyaret ediyorum. Halkla sürekli iletişim halindeyim. Onlarla aramızda güçlü bir bağ oluştu. Bu şehri ve insanlarını gerçekten seviyorum.

İdil Haber: Kısa bir sohbet gerçekleştirdik ancak Şırnak’ın sizin için önemli olduğunu anlıyoruz. Son olarak bu bölgeyle ilgili düşüncelerinizi nasıl özetlersiniz?

Cemil Yaman: Şırnak, Türkiye’nin çok özel bir bölgesi. Buradaki insanlar, coğrafyanın tüm zorluklarına rağmen çok güçlü ve umut dolu. Onlarla bir arada olmak, onların taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek benim için hem görev hem de bir gönül işi.

Cemil Yaman’la gerçekleştirdiğimiz bu kısa ancak anlamlı söyleşi, Şırnak’ın sadece politik bir gündemle değil, güçlü insan ilişkileriyle de öne çıktığını bir kez daha gösterdi. Röportajımızda bölgenin siyasi yapısı kadar insan odaklı yaklaşımın da ne kadar önemli olduğu açıkça ortaya çıktı.

Röportaj: Abdurrahman Baran

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
107 Kez Görüntülendi.
AK Parti ilçe teşkilatından Hastaneye ziyaret
ŞIRNAK
175 Kez Görüntülendi.
Şığva ailesinin acı günü
SAĞLIK
392 Kez Görüntülendi.
Devlet Hastanesinde görev değişimi
ŞIRNAK
36 Kez Görüntülendi.
Ağaç katliamı için imza kampanyası
ŞIRNAK
87 Kez Görüntülendi.
TIR Şoförlerin Sıcak havada zorlu yaşamı
ŞIRNAK
192 Kez Görüntülendi.
Otopark inşaatında çalışmalar devam ediyor
ŞIRNAK
104 Kez Görüntülendi.
Tır aracı yandı
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Ağaç kıyımına karşı tepkiler giderek büyüyor
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
346 Kez Görüntülendi.
Öngün ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
278 Kez Görüntülendi.
Mem Doğala’dan İdil Belediyesine ziyaret