Kategoriler

Bu DEDAŞ'tır yaparsa yapar Sulak, Yalız,Elican köylerine 3 gündür elektrik verilmiyor

​​​​​​​İlçe merkezine bağlı Sulak köyü ve mezrası Alican,Yalaz köylerine üç gündür elektrik verilmiyor. DEDAŞ köylülerin sosyal yaşamlarına ambargo koyarak elektrik kesintisine devam ettiği belirtildi.

İlçe merkezine bağlı Sulak köyü ve mezrası Alican,Yalaz köylerine üç gündür elektrik verilmiyor. DEDAŞ köylülerin sosyal yaşamlarına ambargo koyarak elektrik kesintisine devam ettiği belirtildi.
DEDAŞ ekiplerinin Jandarma ile birlikte köylere girmek istemesi üzerine köylülerin direnci ile karşılaştı. Köylülerin DEDAŞ bağlı ekiplerin köye girilmesine izin verilmeyince DEDAŞ üç köyün elektriğini keserek tepkisini ortaya koydu. Konu ile ilgili açıklama yapan Sulak Köyü muhtarı Ramazan Doğan, " köylüler her ay düzenli olarak kesilen elektrik faturalarını ödüyor. DE
DAŞ elamanları ve Jandarma baskın yaparcasına köylerimize gelmesi hoş bir şey değildir, bu davranışa köylüler tepki verince ortam gerildi. Biz DEDAŞ ekiplerinin köye girebileceklerini ve kaçak kontrolü yapabileceklerini söylememize rağmen DEDAŞ ekibi  bunu kabul etmedi." Üç gündür zor şartlarda ve karanlıkta bir hayat sürdüren köylüler,DEDAŞ'IN bu zülme bir an önce son vermesini istedi. Köyde bulunan Jandarma Karakolu ve okulun elektriğinin kesilmediğini aktaran Sulak Köyü muhtarı Ramazan Doğan TEDAŞ bizimle uğraşacağına gidip önce İstanbul ve diğer büyük şehirlerdeki milyarlık kaçak elektrik kullananları bulsun, üç beş garibanın ekmeğine göz dikmekle bu sorun çözülmez diyerek elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Salih Dolany vefat etti
BÖLGESEL
67 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
ŞIRNAK
46 Kez Görüntülendi.
Sirik otu tezgahta satışa sunuldu
ŞIRNAK
176 Kez Görüntülendi.
Cizre'li İş adamı Şık'dan Anjo merkezi kurma girişimi
SPOR
87 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Spor Şampiyon
EĞİTİM
443 Kez Görüntülendi.
Rektör Alkış'tan Sinop Üniversitesine ziyaret
ŞIRNAK
786 Kez Görüntülendi.
Yine aynı yerde trafik kazası çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
625 Kez Görüntülendi.
İdil'i Özlüyorum
ŞIRNAK
83 Kez Görüntülendi.
Cizre Kaymakamlığı temizlik çalışmalarına başladı
ŞIRNAK
199 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 61kişi gözaltına alındı