Kategoriler

Bakan Bak Şırnak’ta Genç Sporcularla Basket oynadı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şırnak'ta, genç sporcularla bir araya gelip basketbol oynadı.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cizre ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret edip genç sporcularla bir araya geldi.

Uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na inen Bakan Bak ve beraberindeki heyet Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Valisi Birol Ekicive il protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Cizre'de İdil Caddesi üzerinde bulunan Gençlik ve Spor Merkezi'ni gelen Bakan Bak, Şırnaklı milli sporcular Nurselen Yalgettekin ve Pınar Benek tarafından çiçeklerle karşılandı. Gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Bakan Bak, daha sonra Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve Şırnak Valisi Birol Ekici ile birlikte genç sporcularla bir süre basketbol oynadı. Akabinde de müzik eğitimi alan öğrencilerin seslendirdiği şarkıları dinledi.

Ziyaret sonunda Bakan Osman Aşkın Bak'a, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Vali Birol Ekici tarafından bir plaket takdim edildi.

Bakan Bak ve beraberindeki heyet Cizre Dengbej evini ziyaret ettikten sonra Şırnak merkezdeki programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
399 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
113 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
199 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
181 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
218 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
231 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”