Kategoriler

Almanya’da silahlı saldırıya uğrayan iki idilli hayatını kaybetti

İdilli İki Kişi Almanya’da Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Bad Nauheim kentinde meydana gelen silahlı saldırıda, İdil ilçesine bağlı Sulak Köyü nüfusuna kayıtlı Hüseyin Sağman ve Süleyman Sağman yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Amca ve yeğen olan iki kişi 19 Nisan akşamı saat 19.00 sıralarında evlerinin bahçesinde oturdukları sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Sağman ailesinin acı haberi İdil’de derin üzüntüye neden oldu.

Saldırının ardından Alman polis ekiplerinin olay yerine sevk edildiği, çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptı ancak iki vatandaşın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Mittelhessen Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, saldırının Bad Nauheim’daki Am Deutergraben Caddesi’nde gerçekleştiği, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve bölge halkı için şu an bir tehlikenin bulunmadığı belirtildi.

Nitelesen Emniyet Müdürlüğünden alınan habere göre, saldırının faili ya da failleri için helikopter destekli arama çalışması başlatıldığı, vatandaşlara da dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldığı kaydedildi.

İdil haber merkezi

Fikret Saka

Yorumlar

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
91 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
107 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
147 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
151 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
310 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
263 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
68 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor
EĞİTİM
65 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürün’den LGS Mesajı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
70 Kez Görüntülendi.
Vatandaş’tan Sorumluluk Örneği