Kategoriler

Ak Parti İl Başkanı istifa etti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Aydın, X hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü AKP İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz..

Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğum Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

Peygamberler ve Sahabeler Diyarında bu onurlu görevi yapmak üzere beni görevlendiren, bu şehrin çocuklarına hizmet edebilme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibi ile koordinatörlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yoğun ve meşakkatli süreç içerisinde beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz; yönetim kurulumuzdaki mesai arkadaşlarıma, vekillerimize, MKYK üyelerimize, belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve beraber çalıştığımız tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

7 Ekim’de kongreye gidecek AK Parti’nin 7 ilçe başkanı daha önce, belediye başkan adayı olmak için görevlerinden istifa etmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
134 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
169 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
34 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
286 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
303 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti