Kategoriler

Ak Parti İl Başkanı istifa etti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Aydın, X hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü AKP İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz..

Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğum Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

Peygamberler ve Sahabeler Diyarında bu onurlu görevi yapmak üzere beni görevlendiren, bu şehrin çocuklarına hizmet edebilme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibi ile koordinatörlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yoğun ve meşakkatli süreç içerisinde beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz; yönetim kurulumuzdaki mesai arkadaşlarıma, vekillerimize, MKYK üyelerimize, belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve beraber çalıştığımız tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

7 Ekim’de kongreye gidecek AK Parti’nin 7 ilçe başkanı daha önce, belediye başkan adayı olmak için görevlerinden istifa etmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
68 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den taziye ziyareti
ŞIRNAK
88 Kez Görüntülendi.
Babalar gününde mezarlığa anlamlı ziyaret
DÜNYA
33 Kez Görüntülendi.
İran, İstihbarat başkanını öldüğünü doğruladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
128 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
184 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
171 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
339 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
291 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi