Kategoriler

Adıyaman tutuklandı

İdil ilçesinde 27 Mart'ta gözaltına alınan PKK’li Selim Adıyaman’ın tutuklandığı bildirildi.

İdil ilçesi Yavşan (Zerguz) bölgesinde 27 Mart’ta korucular tarafından tutuklanarak askerlere teslim edildiği belirtilen “Harun Elbak” kod adlı Selim Adıyaman, 3 gün önce Şırnak Jandarma Tümen Komutanlığı’nda ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanmaya talebiyle mahkemeye sevk edilen Adıyaman’ın tutuklanarak Şırnak T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği belirtildi.

Haberde, Adıyaman’ın ailesi ile tutuklanmadan önce karakolda kısa bir görüşme gerçekleştirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Ne olmuştu?

Türkiye İçişleri Bakanlığı’ndan 27 Mart’ta yapılan açıklamada, İdil kırsalında düzenlenen operasyonda “Harun Elbak” kod adlı Selim Adıyaman’ın sağ yakalandığı belirtilmişti.

Türkiye basını, korucular tarafından “hırsız sanılarak” yakalanan Adıyaman’ın PKK üyesi olduğunun anlaşıldığını yazdı.

PKK’nin askeri kanadı HPG ise Selim Adıyaman’ın tek başına kalınca ovaya inmek zorunda kaldığını, bir grup tarafından önce hakarete maruz kaldığını ve sonra da jandarmaya teslim edildiğini açıkladı.

Yorumlar

Hezex botan 3 Yıl Önce

Sana bunu yapan yartıklar ananızı bacınızı zulalesını baldızını kemıklerınızı skym

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
163 Kez Görüntülendi.
Özel Bireylere Mont Desteği
MAGAZİN
43 Kez Görüntülendi.
İdil Kaymakamı Adıgüzel, Taziye Evlerinde Ailelerin Acısını Paylaştı
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Mağara’da ölü bulunan Kişinin kimliği belli oldu
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Mağara’da hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu
BÖLGESEL
87 Kez Görüntülendi.
Cehennem Deresinde Yeraltında Camii bulundu
ŞIRNAK
110 Kez Görüntülendi.
Cizre’de define arayan Şahıs Mağarada hareketsiz bulundu
BÖLGESEL
158 Kez Görüntülendi.
Kazada 7 kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den Akarsu Ailesine Başsağlığı Ziyareti
EĞİTİM
82 Kez Görüntülendi.
Eğitim Sen, YKS’nin İdil’de Yapılması İçin Resmen Başvurdu
EĞİTİM
151 Kez Görüntülendi.
Şırnak Üniversitesine yönelik idalara basın açıklaması ile tepki verildi