Kategoriler

2.Kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Hakkari'de Cilo Buzullarına çıktıkları esnada buz kütlesinin altına düşen ve iki gündür aranan Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cenazelerine ulaşıldı.

Hakkari merkeze bağlı Dêzê köyü kırsalındaki Cennet ve Cehennem Vadisi’nde bulunan Cilo Buzulları’na Şırnak'tan gelen gezici gruptan Gülay Avcu, Mehmet Aydın, Hakime Koç ve Kemal Avcu isimli yurttaşlardan saatlerce haber alınmaması üzerine ilk yardım ekiplerine haber verildi. Rehber eşliğinde çıktıkları yerde buzulların kırılmasıyla oluşan yüzlerce metrelik çukura düştükleri öğrenilen yurttaşlar için kurtarma ekipleri tarafından arama faaliyetleri başlatıldı. Bölgeye gezi için giden farklı bir grup tarafından uzun uğraşların ardından Gülay ve Kemal Avcu yaralı bir şekilde kurtarıldı.

CENAZELERE ULAŞILDI

Cilo buzulları altında kalan ve iki gündür kendilerinden haber alınmayan Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cenazelerine de bugün ulaşıldı. Koç’un cenazesi buz kütlesinin altından çıkarılırken, Aydın’ın cenazesinin çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
328 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
97 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
170 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
161 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
204 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
229 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
86 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”