Kategoriler

2.Kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Hakkari'de Cilo Buzullarına çıktıkları esnada buz kütlesinin altına düşen ve iki gündür aranan Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cenazelerine ulaşıldı.

Hakkari merkeze bağlı Dêzê köyü kırsalındaki Cennet ve Cehennem Vadisi’nde bulunan Cilo Buzulları’na Şırnak'tan gelen gezici gruptan Gülay Avcu, Mehmet Aydın, Hakime Koç ve Kemal Avcu isimli yurttaşlardan saatlerce haber alınmaması üzerine ilk yardım ekiplerine haber verildi. Rehber eşliğinde çıktıkları yerde buzulların kırılmasıyla oluşan yüzlerce metrelik çukura düştükleri öğrenilen yurttaşlar için kurtarma ekipleri tarafından arama faaliyetleri başlatıldı. Bölgeye gezi için giden farklı bir grup tarafından uzun uğraşların ardından Gülay ve Kemal Avcu yaralı bir şekilde kurtarıldı.

CENAZELERE ULAŞILDI

Cilo buzulları altında kalan ve iki gündür kendilerinden haber alınmayan Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cenazelerine de bugün ulaşıldı. Koç’un cenazesi buz kütlesinin altından çıkarılırken, Aydın’ın cenazesinin çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
90 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
130 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
129 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
159 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
49 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
33 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
285 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
301 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti