Kategoriler

12 yaşındaki Saka hayatını kaybetti

12 yaşında hayatını kaybeden öğrenci Lokman Saka’nın amansız hastalığa yenik düşmesi İdil’de derin bir üzüntüye sebep oldu.

Tepeköyü’nde ikamet eden ve yaklaşık 6 yıldır kanser ile mücadele eden Lokman Saka uzun süredir Diyarbakır’da tedavi görüyordu. Lokman Saka, 6 yıllık kanser mücadelesine dün yenik düşerek hayatını kaybetti.

İdil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Aslan sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Lokman Saka’nın ailesine başsağlığı diledi. Müdür Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “İlçemiz Tepeköy Ortaokulu öğrencilerimizden Lokman Saka’nın Diyarbakır’da tedavi gördüğü hastanede 06 Temmuz 2025 tarihinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına ve Tepeköy Ortaokulu Camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BÖLGESEL
125 Kez Görüntülendi.
Lastiğini değiştiren sürücü hayatını kaybetti
ŞIRNAK
17 Kez Görüntülendi.
Gabar dağındaki 7 katlı mağara ilgi çekiyor
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
İdil’in doğal miras alanı: Mesire alanına sahip çıkalım
ŞIRNAK
39 Kez Görüntülendi.
Göçerlerin Yayla dönüşleri başladı
DÜNYA
180 Kez Görüntülendi.
Zeynep Alkış “ Kemalist Devletin Çekirdeğine ölümcül darbe henüz vurulmadı”
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
284 Kez Görüntülendi.
Sabaz ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
222 Kez Görüntülendi.
Arabiye Aşireti Nusaybin’de Dernek kurdu
ŞIRNAK
327 Kez Görüntülendi.
Acı kaza baba oğul hayatını kaybetti
SİYASET
98 Kez Görüntülendi.
Başım üstünde yerin var tesetür etkinliği
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta 9 Ay’da kaç trafik kazası oldu?