Kategoriler

Su altı Grup Amirliği kurulması için Bakanla görüşüld

Şırnak’ta kurulması için İçişleri Bakanı Yerlikaya ile görüşüldü

Şırnak milletvekili Arslan Tatar, boğulma vakaları nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşerek Su Altı Grup Amirliği kurulmasını talep etti.

Şırnak milletvekili Arslan Tatar ve beraberinde Bingöl milletvekili Zeki̇ Korkutata, Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile makamında görüştü.

Milletvekili Tatar, Şırnak bölgesinde boğulma vakalarına hızlı müdahale edilmesi amacıyla Su Altı Grup Amirliği kurulmasına yönelik İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya talebi iletti.

Milletvekili Tatar, yaptığı yazılı açıklamada, “Görüşmemizde, ilimizdeki akarsu ve baraj göllerinin yoğunluğu nedeniyle artan boğulma vakalarını dile getirdik. Meydana gelen vakalara ivedi ve etkin bir şekilde müdahale edilmesi için Şırnak’ta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Su Altı Grup Amirliği’nin kurulmasını talep ettik. Sayın Bakanımıza ilimize ve bölgemize gösterdikleri yakın ilgi ve alakaları için şükranlarımı sunarım.”

Yorumlar

Sss 7 Ay Önce

Güzel bir adım, fakat neden fabrika ve iş imkanlari içinde gosterişli pozlar vermiyorlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
8 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
9 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
2 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
273 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
286 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
91 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti